Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

Σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά στην ημερίδα με θέμα «Διερευνώντας τη Ναυτιλία: Ευκαιρίες Καριέρας και Εκπαίδευσης στον Κλάδο», την οποία διοργανώνει το Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας .

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω Zoom την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 και ώρα 17:00.

Σκοπός της παρουσίασης είναι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες να γνωρίσουν τον δυναμικό κόσμο της ναυτιλίας και τη σημασία της στην παγκόσμια οικονομία, τις καινοτομίες του κλάδου, και κυρίως τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει.

Η παρουσίαση θα είναι επίσης μια ευκαιρία να μάθετε για προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης τα οποία σε συνδυασμό με τους ακαδημαϊκούς σας τίτλους  θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον ναυτιλιακό τομέα.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να παρακολουθήσετε την ημερίδα και να λάβετε το σύνδεσμο (link) συμμετοχής.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτή την ενδιαφέρουσα εκδήλωση!

Με εκτίμηση,

Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στην ημερίδα έχουν κλείσει.